پختن استخوان هاي گوشت‌
وقتي که استخوان را مي‌پزيد براي آن‌که مواد غذايي بيشتري از استخوان خارج شود چند عدد گوجه فرنگي يا مقداري سرکه به آن اضافه کنيد. آب استخوان خواص غذايي زيادي دارد. از مصرف آن کوتاهي نکنيد.



ادامه مطلب.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Gusatavo یک پله تا خدا اجاره سند و فیش حقوقی در کوتاه ترین زمان و کمترین فیمت تولید محتوا خبری وبلاگ شخصی خرید اینترنتی طراحي لوگو حرفه اي Jim پوکه معدني بلاگ سایت ساناگیتی، بهترین موسسه اعزام دانشجو به خارج از کشور