گر از تهران گذر کرديد، چلوکباب را امتحان کنيدکباب يعني تکههاي گوشت گوسفند يا مرغ که روي ذغال برشته شدهاند و روي يک بشقاب برنج کرهاي قرار ميگيرند. اين غذا يکي از مهمترين وعدههاي غذايي ايرانيها محسوب ميشود. در کنار آن گوجهي کباب شده، ماست چکيده، سبزي تازه و خيارشور ترد سرو ميشود. در تمام خيابانهاي ايران يک رستوران چلوکبابي پيدا ميشود. اگر دوست داريد در يک رستوران لوکس غذا ميل کنيد، رستوران شانديز تهران جاي مناسبي براي شما است. کباب چنجه به همراه سماق يک ترکيب فوقالعاده خلق ميکند. |
درباره این سایت