«نودل» از جمله غذاهاي فوري محبوب در سالهاي اخير است که با شکل و شمايلي شبيه رشته فرنگي و اسپاگتي عليرغم اسم آلمانياش اين بار در حدود قرون 17 تا بيست ميلادي از کشور ژاپن به آشپزخانههاي سرتاسر جهان راه پيدا کرده است. اگر چه بسياري نودل را يک غذاي ژاپني ميدانند اما حقيقت اين است که دستور پخت نودل توسط يک فرد چيني به نام «شو شونسي» که به دلايل سياسي از چين به ژاپن گريخته بود به اين کشور رسيد و در سال 1958 به آمريکا راه پيدا کرد. از جمله مزيتهاي نودل که آن را به يک غذاي محبوب به خصوص در ميان افراد شاغل تبديل کرده است قيمت ارزان و تهيه آن در کمترين زمان ممکن است. ادامه مطلب. |
درباره این سایت