سينه مرغ گريل شده با سس خردل ترخون طرز تهيه گريل کردن سينه مرغ معمولا شامل نصف شدن سينه مرغ از وسط و سپس صاف شدنش هست چون سينه نازک و يک دست مي شه و سريع مي پزه لذا پخت آسان تر مي شود ولي در اين دستور مي خوايم سينه کامل مرغ رو گريل کنيم بنابراين براي درست گريل کردن سينه مرغ بايد موارد تکنيکي رو مو به مو رعايت کرد تا نتيجه نهايي که عالي هم هست رو دريافت کنيم درست گريل کردن مرغ حتي از درست پختن استيک هم سخت تر هست چون اگر استيک رو کمتر بپزيد مي شه تعبير به آبدار بودن کرد اما به دلايل بهداشتي گوشت مرغ نمي شه خام باشه زيرا خورنده ممکن هست اذيت شود اگر هم بيش از حد بپزيد مرغ به سرعت سفت و خشک و داغون مي شه فقط يک حالت موجود هست و بايد اون رو دريافت کنيم ، براي کنار اين سينه گريل شده يه سس عالي ترخون و خردل هم داريم. |
درباره این سایت